Vakantie in Oostenrijk
Reizigers: Jan en Johanna de Groot
2 tot 10 februari 2009

 


2/3 februari

4 februari

5 februari

6 februari

7 februari

8 februari

9 februari

10 februari

Voor het eerst in ons leven gaan we een keer op wintervakantie. Het zal nog blijken of het een wintersportvakantie zal worden. Via de website hebben we een hotel geboekt in Oost-Tirol in Oostenrijk. Na wat heen en weer mailen kunnen we er terecht in de eerste week van februari. We gaan naar het plaatsje Lavant, 7 km ten zuiden van Lienz (uitgesproken als Li-enz).  Het is dichtbij de grens met ItaliŽ. De bergen in de omgeving zijn onderdeel van de Lienzer Dolomieten. Klik op het kaartje om te zien hoe het weer  is in (de buurt van) Lienz en hoe hoog de sneeuw er ligt. 

Het vervoer gaat deze keer per trein. We denken dat de trein een ontspannen manier van reizen is. De heenreis duurt 17Ĺ uur, de terugreis gaat in ruim 13 uur. Als het goed gaat hoeven we maar enkele malen over te stappen. 

Via deze website doen we een verslag van onze belevenissen. We zijn erg benieuwd! De website is weer in de bekende opzet: per dag een korte impressie en fotoís. We weten nog niet of we de website tijdens onze vakantie kunnen bijwerken. In ieder geval nemen we onze oude laptop wel mee.