6 februari 2009
Het regent, maar desondanks wel langlaufen!

 

Beginpagina

2/3 februari

4 februari

5 februari

7 februari

8 februari

9 februari

10 februari

Als we wakker worden is het buiten erg grijs en somber. Het is nat, het regent een beetje. Ondanks dat gaan we toch een rondje langlaufen. Rond het dorp zijn allemaal loipes uitgezet en die komen goed van pas. Van half elf tot half één maken we een flinke tocht. Het gaat Johanna beter af dan Jan, dat is wel duidelijk. Johanna loopt  vrij snel en Jan heeft moeite om zich op de been te houden. Met de regen valt het mee. Het miezert alleen maar een beetje.
Tussen de middag verorberen we het lunchpakket dat we vanmorgen hebben klaargemaakt en laten we de kleding die een beetje nat geworden is drogen. Om twee uur gaan we weer op pad in onze langlaufoutfit. Helaas regent het nu vrij stevig. Na een uur hebben we het wel gehad, we zijn ondertussen kletsnat geworden. Terug naar ons kamertje, dat wordt lezen het verdere van deze dag.
Op de kamer hangen we de kleding voor de kachel te drogen. Hopelijk krijgen we morgen en/of de dagen daarna weer een kans. Vanwege het slechte weer vandaag slechts één foto en die staat op deze pagina. Het bewijs dat ook Jan zich op de loipe heeft begeven.