10 mei

Naar huis

Begin

29 april

1 mei

2 mei

3 mei

4 mei

5 mei

6 mei

7 mei

8 mei

9 mei


Na een onrustige nacht opgestaan om half vijf en om kwart voor vijf vertrokken. Om kwart over vijf zijn we op het vliegveld. Na één keer fout te zijn gereden komen we op het terrein waar de huurauto moet worden afgeleverd. Tot onze grote verbazing zijn alle kantoortjes van de verhuurbedrijven open - je kunt bij wijze van spreken de computer zo meenemen! - maar allemaal onbemand. We besluiten om de auto maar gewoon neer te zetten en ons te melden bij de balie van Avis in de aankomsthal. Dat klopt! We leveren de sleutel in en klaar is Kees. Geen inspectie of wat dan ook.

Dan snel naar de incheckbalie van Lufthansa. Die is een verdieping hoger. Om zes uur checken we in, we gaan door de veiligheidscontrole en lopen naar de gate. Daar drinkt Jan zijn pakje frisdrank op dat gewoon in de handbagage zit en niet is ontdekt. Tien minuten later gaan we met de luchthavenbus naar het vliegtuig dat op tijd vertrekt. Er volgt een mooie vlucht, want het weer is heel goed.

In München een overstap van een half uur. We hebben gezien dat onze tassen het vliegtuig zijn binnengegaan, dus die gaan mee naar Amsterdam. Het vliegtuig vertrekt 10 minuten te laat. Ook nu weer een mooie vlucht. Heel veel koolzaadvelden zijn te zien vanuit de lucht. Even na half elf landen we, maar het taxiën duurt wel een kwartier.

We nemen de trein van half twaalf, stappen over in Den Haag en zijn thuis om kwart voor één.

Het was een geslaagde vakantie.

Vandaag geen foto's!