C Y P R U S
Begin
17/18 oktober
19 oktober
20 oktober
21 oktober
22 oktober
23/24 oktober
Filmfragmenten

Zaterdag 17 oktober: reis door de nacht naar Cyprus

We vertrekken om 20.30 uur vanaf Schiphol. We nemen ruim de tijd, want het is vandaag druk op Schiphol. Daarom nemen we de trein van 16H.51 vanaf Zoetermeer. Om 6 uur zijn we op de luchthaven en een half uur later zijn we door de veiligheidscontrole. Veel tijd over dus.
Het vliegtuig vertrekt stipt op tijd en ook de overstap in Boedapest (1 uur wachten) verloopt volgens schema. Het vliegtuig naar Larnaca vertrekt om 23H.35 en landt om 02H15, plaatselijke tijd 03H15 op de luchthaven van Larnaca. De bagage is er snel en rond 04H00 zijn we op weg met de auto.
De reis (links rijden!) verloopt goed, maar duurt toch nog meer dan 2 uur. De weg na Pafos is tweebaans en erg kronkelig.
Om kwart over 6 bereiken we Nea Dimmata (het is net licht!), we krijgen nog koffie en gaan naar bed. Om ongeveer half 12 staan we op.
Dan gaan we wat eten. Gelukkig heeft de verhuurder wat eten voor ons ingeslagen. In de middag nemen we rust, op het terras en op bed.
‘s Avonds halen we eten op bij een afhaalrestaurantje in de buurt. Ook doen we nog enkele inkopen bij de plaatselijke bakker.
De hele dag is het mooi weer geweest. Ook tot we naar bed gaan kunnen we buiten zitten.

Alle foto’s zien? Klik hier!