Terug

27 oktoberDit vliegtuig brengt ons naar München

Vandaag terug! Opstaan om 6 uur, snel ontbijt om 6.30H, taxi om 6.45H. Zo gaat het inderdaad. Om half acht zijn we op de luchthaven. We checken zelf in via de zuil van Lufthansa. Dan door de veiligheidscontrole en naar de gate. We zijn ruim op tijd.
Om precies 8.50H vertrekt het vliegtuig, na een uur zijn we in München. Tot onze grote irritatie worden we ook daar weer aan een grondige veiligheidsinspectie onderworpen. Fototoestellen en filmcamera's moeten zelfs opengemaakt worden. Gelukkig is de overstaptijd voldoende. Net als in Boedapest gaan we met de luchthavenbus naar het vliegtuig toe. Ook hier vetrekt het vliegtuig keurig op tijd. Tijdens beide vluchten krijgen we eten en drinken. Goede service van Lufthansa!
Om precies 12.35H landen we op Schiphol. Het taxiën duurt ruim 15 minuten. De koffers zijn er vrij snel, ondertussen hebben we ook al de treinkaartjes gekocht. We nemen de sneltrein van 13.33H naar Den Haag Centraal. Daar stappen we over op de trein naar Zoetermeer die precies aansluit. Om 14.30H zijn we thuis.
We hebben een prachtige week gehad!